szalag

irodaszerek a stilus jegyeben
slider_image
slider_image
slider_image

Kosár

kosar

Kiszállítás

 

Az Ön által megrendelt árut, megrendeléstől számítva 24-48 órán belül HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK saját gépjárművünkkel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, illetve ha a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT választja a rendelés másnapján délelőtt fél 10-től tudja átvenni a megrendelt termékeket irodánkban (1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B) amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak. Ettől eltérő esetben a szállítás pontos idejét egyeztetjük Önnel. A hétvégén vagy ünnepnapokon érkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon számít beérkezettnek.

 

Vásárlási összeg Szállítási díj Budapesten Szállítási díj Vidékre
Nettó 10 000 Ft alatt
(Br. 12 700 Ft alatt)
Nettó 990 Ft*
(Br. 1 257 Ft)
Nettó 1 900 Ft*
(Br. 2 413 Ft)
Nettó 10-25 000 Ft között
(Br. 12 700-31 750 Ft)
Nettó 790 Ft*
(Bruttó 1 003 Ft)
Nettó 1 500 Ft*
(Bruttó 1 905 Ft)
Nettó 25 000 Ft felett
(Bruttó 31 750 Ft)
INGYENES* INGYENES*


 

*A fenti díjak nem vonatkoznak papír tömegáru kiszállítására és a 25 kilogrammnál nehezebb, valamint 2 méternél nagyobb termékekre. Ezek szállítási díját, a megrendelést követően egyeztetjük Önnel. Cégünknél lehetőség van EXPRESSZ kiszállításra is, melynek feltételeiről és díjairól bővebb információt az EXPRESSZ ikonra kattintva találhat.

A kiszállítások munkanapokon 8-16 óra között kerülnek teljesítésre. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállítóval, együtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, kérjük, jelezze kiszállító kollégánknál vagy ügyfélszolgálatunkon, a már ismert elérhetőségeken.

 

Az árúátvétel során felhívjuk partnerünk figyelmét, hogy a külön egységként szállított nagyméretű táblák, vetítővásznak, vizuáltechnikai eszközök, fémszekrények, irodabútorok és berendezési tárgyak, stb... esetében a szokottnál még alaposabb vizsgálatot végezzenek. A szállítmányozó cég távozásával, jegyzőkönyv hiányában az utólagosan felmerült reklamációért, sérülésekért nem tudjuk vállalni a felelősséget.


Bármilyen reklamációval, garanciális igényérvényesítéssel kapcsolatban fordulhat hozzánk levélben és személyesen is. Ügyfélszolgálatunk elérhetősége a KAPCSOLAT menüpont alatt található

 

PARTNEREINK

slider_image

CégMAX
slider_image

Cylex tudakozó
slider_image

Árgép
slider_image

Olcsóbbat.hu - Spórolni tudni kell
slider_image

Árukereső
slider_image

Shopmania
További partnereink